diumenge, 4 de setembre del 2016

Classifiquem taps


Obrim l'escola amb una calor insuportable, amb aire de foc, impossible entrar a les classes, decidim doncs quedar-nos a fora a l'ombreta del pati, sota els vaporitzadors...

FAREM JOCS D'AIGUA!

en un gran cubell ple d'aigua hi posem 
taps de totes mides i colors. 
deixem safates a la vora, 
xeringues netes, 
pipetes,
esponges,
pinzells vells, 
gerres transparents...

mostrem als infants com cal omplir la seva safateta d'aigua i portar-la en un racó vuit. després tornen per cercar el material que voldran utilitzar, i se seuen tranquil·lament per jugar, vessar, transvasar, omplir, buidar, servir-se aigua....

Aprofito d'aquest moment per posar-me a rentar alguns taps que han arribat bruts... i com per art de màgia tothom vol netejar taps!!!! així que una simple activitat de neteja es transforma en una meravellosa activitat de classificació de taps segons formes i colors!!! Meravellós, són tant fantàstics aquests ninets!!!!








2 comentaris:

Bitri ha dit...

Està molt bé poder treballar al pati amb aquesta calor que està fent. Una decissió molt ben aprofitada i un treball enriquidor.

Tona ha dit...

Realment fa una calorassa de boig! sembla que caigui foc!!! impossible quedar-se dins les aules!!!! no se com ho feu!!!! crec que des de divendres només he estat la mitja hora d'acollida del matí a dins la classe, i la resta... fora!! hem anat a visitar altres classes, hem muntat projectes al pati, hem estat fent racó de lectura a l'ombra... en fi... mil coses per a sortir a fora!!!! Gracies pel teu comentari!!!