dilluns, 4 de setembre del 2017

Reentrada 2017 - 2018

Adiu,

Torno a la xarxa amb una gran noticia: aquest any he començat el curs en una escola nova.

Una escola que obre les portes per primera vegada aquest any i tinc la sort de ser-ne la mestra. Amb un grup molt reduït d’infants de TPS, PS i MS (P2, P3 i P4). Estem creant una escola molt familiar, molt oberta al poble, molt conscient i respectuosa dels infants de llurs ritmes i de tot el que ens envolta.

Sortim cada dia al poble, per anar a dinar a la cantina (que és a 15 min, ara ja a 10!!!) i anem un cop per setmana a la Mediateca pública. Sempre tot a peu. Cada període nos agrada anar almenys un cop a l’ajuntament, és tant bonic! Hi ha uns jardins que amaguen ple d’insectes, i uns sostres de vestíbul tant grans!

En fí pel que fa a les dinàmiques de classe són cada cop més basades en l’experimentació sensorial dels infants i més aquest any que són tant petits.... racons, tallers, taules de manipulació, i molt art, plàstica, dansa, música.... desenvolupament de l'expressió lliure, exposició de creacions... en fi tot el que anem perdent a mida que els infants van creixent.




2 comentaris:

TresQuatreiCinc ha dit...

Hola Marta,
Després de molt de temps mig desconectada, (em refereixo a mi) m'ha fet molta il.lu retrobar el teu blog tan actiu i amb aquests grans projectes. Quin repte una escola nova i amb edats barrejades (enveja sana q et tinc)! Et desitjo molta sort i mostra'ns coses per aprendre una mica més amb tu. Enhorabona! Una abraçada
Marta / TresQuatreiCinc

Tona ha dit...

Oh Marta, quina sorpresa!
Jo també he estat molt desconectada, però mira de cop un dia t'hi tornes a posar i apa!
Certament és una aventura, un repte emocionant. I que pel moment funciona!! Moltes gràcies i Fins aviat!